Пам’яті письменника і журналіста

http://jerait.com

У Запорізькій обласній бібліотеці відбулася презентація надзвичайної книги запорізьких журналістів, письменника Олександра Медка та фотохудожника Сергія Лаврова "Прозора межа мови.

В цьому мистецькому альманасі органічно поєднано прекрасні вірші поета Олександра Медка, написані в жанрі японської поезії хокку та художні світлини Сергія Лаврова.

На жаль, до цієї непересічної події голова Запорізької письменницької організації Олександр Медко не дожив всього десять днів. Тож презентація альманаху стала водночас і вечором пам’яті відомого поета, журналіста, філософа, який доклав багато зусиль до розвитку письменництва і журналістики на Запоріжжі.

На презентації виступили директор видавництва «Дике поле» Олександр Лазутін, Співавтор книги, фотомитець Сергій Лавров, заступник голови обласної організації Національної спілки письменників, член НСЖУ, кандидат філологічних наук Ольга Стадніченко, відповідальний секретар Обласної журналістської організації Валентина Манжура, відомий журналіст Василь Федина, кандидат філологічних наук Валентина Ботнер, голова спілки фотохудожників Олег Бурбовський та інші.

За традицією, кілька екземплярів книги «Прозора межа мови» передано до бібліотеки Запорізької обласної організації НСЖУ, на полицях якої розміщаються книжки журналістів-письменників нашого краю.

Валентина Бистрова

http://jerait.com