Протест щодо підвищення тарифів на доставку «Укрпошти»

http://jerait.com

Національна спілка журналістів України активно і системно захищає інтереси журналістських колективів та читачів друкованої преси в конфлікті редакцій та «Укрпошти». Проте монополіст має наміри підвищити тарифи на доставку з 1 січня 2020 року в середньому на 15%.  Регіональні журналісти стривожені намірами керівництва «Укрпошти», а НСЖУ інформує нових народних депутатів про ситуацію та готує звернення з цього приводу до нового Міністра і до нового Уряду.

Тим часом на сайті Міністерства інфраструктури триває громадське обговорення проекту наказу про підвищення тарифів. Свою негативну думку вже висловили деякі колеги з Запорізької, Волинської, Хмельницької, Одеської областей.

Просимо  редакторів місцевих газет  залишити свій відгук на сайті Міністерства. Для того, щоб узяти участь в обговоренні, потрібно авторизуватися через Facebook. 

Копію позиції щодо нового підвищення поштових тарифів просимо також надсилати на адресу НСЖУ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Обговорення триває до 9 вересня 2019 р. Сподіваєся на вашу активність!

Голова НСЖУ  Сергій ТОМІЛЕНКО

 

http://jerait.com