«Журналіст України» - про наших колег

http://jerait.com

Останній номер цього шанованого фахового журналу став своєрідним бенефісом для Запорізької обласної організації НСЖУ в особі її кращих представників: Діляри Кудусової - керівника Мелітопольської міжрайонної первинної організації ЗОО НСЖУ, головного редактора газети «Новий день», заслуженого журналіста України та відомого майстра камери, фотокореспондента газети «Индустриальное Запорожье» Олександра Прилепи.

І Діляра, і Олександр чимало часу та енергії присвятили святій справі – підтримці воїнів АТО. Заради кількох рядків в газеті чи вдалого фотознімку вони готові працювати в будь-яких умовах, вони віддані своїм читачам і своїй нелегкій, але найкращій професії журналіста.

Розповідям про Діляру Кудусову та Олександра Прилєпу, про їх творчу роботу, здобутки і проблеми присвячена третина видання. А до нариса про Олександра додається ще й добірка кращих його фотознімків.

Раді, що творча робота наших колег дістала такої високої оцінки, а їх досвід, завдяки «Журналісту України», безперечно, стане в пригоді журналістам з інших областей України.

Валентина Бистрова

http://jerait.com