Змагання мелітопольських юних журналістів

http://jerait.com

Сьогодні популярність журналістської професії зашкалює. Багато школярів сьогодні мріють про захоплюючи журналістські розслідування, цікаві репортажі та зустрічі з авторитетними людьми.

Ось і у мелітопольському ліцеї № 19 відбувся щорічний Турнір юних журналістів. У ньому взяли участь 17 команд, а це 85 учнів з різних шкіл міста. Методом жеребкування команди визначили своїх суперників, з якими змагалися протягом двох днів. У перший ігровий день до фіналу вийшли три команди. Другий день був не менш насиченим і хвилюючим для всіх учасників творчих змагань.

Завдяки оцінками членів компетентного журі, серед яких були професійні журналісти, вчителі і викладачі вузів, визначили призові місця:

ІІІ місце посіла команда НВК № 16;

ІІ місце розділили між собою команди ЗОШ № 8 та ліцею № 5;

І місце дісталося командам СШ № 23 та ліцею № 19.

Всім членам команд-переможців методист Людмила Ляшок від імені Мелітопольського міського управління освіти вручила грамоти і пам'ятні призи. Також іменні грамоти отримають найактивніші учасники турніру.

Приємно і цікаво було спостерігати за грою всіх команд. Юні журналісти намагалися продемонструвати свої знання в області теорії журналістики, навички та вміння грамотно викладати думки, аналізувати, опонувати і рецензувати доповіді суперників. Хто знає, може, шкільна гра переросте у справу всього життя для когось з учасників турніру...

http://jerait.com