Газета «Запорізька правда» передала ліки воїнам-захисникам

http://jerait.com

Не залишилася осторонь новорічного волонтерського рейду газета «Запорізька правда». Нашим мотопіхотинцями привезли ліки, які зібрали студенти і викладачі факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Нагадаємо, що дружба столичних науковців і творчого колективу газети розпочалася на підґрунті патріотичного піднесення з початком війни за незалежність України. За ці довгі роки у столичному виші було проведено чимало благодійних акцій на підтримку воїнів-захисників Батьківщини. Ініціатори руху зосередилися на зборі медикаментів першої необхідності для хлопців, а також дитячих малюнків, натхненних листів, оберегів, тощо. Тепер науковці передали хлопцям знеболюючі, жарознижуючі, протизапальні препарати, антибіотики, вітамінні комплекси, препарати проти розладів кишково-шлункового тракту, різноманітні гелі, мазі та розтирки проти болю у суглобах, тощо. 

Приймаючи цей дорогоцінний вантаж, начальник медичного пункту протитанкового дивізіону мотопіхотної бригади Максим Матвєєв відмітив, що нині армійці вже добре забезпечені препаратами першої необхідності. Але у сезон загострень вірусних захворювань потреба у таких препаратах дуже висока. Військовий медик щиро подякував журналістам за таку потрібну на фронті підтримку.

http://jerait.com