Запорізький досвід стане в пригоді колегам

http://jerait.com

В Національній спілці журналістів України відбулася нарада відповідальних секретарів обласних організацій НСЖУ. Втім, за суттю своєю це була дружня зустріч, на якій колеги не тільки обговорювали нагальні проблеми організації спілчанського життя, але і ділилися досвідом роботи, обмінювались дружніми порадами.

Вели нараду голова НСЖУ Сергій Томіленко, перший секретар Ліна Кущ, секретар Вікторія Плахта та голова КРК НСЖУ Алла Малієнко. Звичайно ж, не обійшли увагою найгостріші питання, які нині хвилюють спілчан – захист журналістів, боротьба з безкарністю тих, хто вчиняє злочини проти журналістів, дотримання етичних норм членами НСЖУ, підготовка до 60-річчя Національної спілки журналістів України.

Але головну увагу було приділено організації роботи обласних осередків як-то: прийом до лав НСЖУ, залучення до спілки молоді та організація професійного навчання і культурно-спортивного дозвілля, проведення заході для ветеранів і, звичайно ж, ведення обліку членів НСЖУ як на паперових, так і на електронних носіях. 

В цьому напрямку в Запорізькій обласній організації накопичено чималий досвід роботи, яким поділилися з колегами на нараді відповідальний секретар ЗОО НСЖУ Валентина Манжура. Багатьом колегам наші напрацювання стали у пригоді. Адже ми вчимося один у одного, а в підсумку виграє наша загальна спілчанська справа. ІВ ми стаємо більш згуртованими. Організованими і здатними захистити себе і колег у нашому праві на свободу слова і незалежну журналістську думку.

Валентина Бистрова

http://jerait.com