Книга для патріотів

http://jerait.com

В прес-клубі «Журналіст» на презентацію нової книги Дмитра Сіхініна зібралися представники патріотичних козацьких організацій - Великої Ради отаманів Запорозького козацтва, Коордради з питань козацтва при ЗОДА, МГО "Міжнародний союз козаків "Запорозька Січ", Міжнародної федерації "Спас", ГО " Запорозьке військо низове "Запорозька Січ", Всеукраїнського Комітету з питань преси та інформації козацьких ЗМІ, Усть - Азовського полку, журналісти.

Дмитро Сухінін – журналіст, громадський діяч, військовий історик, кандидат наук, автор багатьох книг презентував свій новий творчий доробок - книгу «Вогняні роси " - новітня військово-політична історія Запорозького козацтва. В книзі йде правдива розповідь про буремні події в Україні починаючи з Майдану, Революції Гідності, антитерористичної операції , масштабні волонтерські заходи, організацію спротиву та боротьбу з ворожими силами, що намагалися захопити область, згідно так званого плану " Новоросія ", проведенням козацькими організаціями операцій "Дозор", "Перехоплення", участі у військових операціях у складі батальонів ЗСУ, спільних з прикордонниками рейдами з забезпечення охорони границі. Багато уваги приділено актуальним питанням ведення наукової, виховної, ідеологічної та політичної діяльності , спрямованої на підтримку курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію, розповідається про заходи щодо виконання положень Доктрини про інформаційну безпеку держави. В книзі узагальнений досвід боротьби за незалежність Вітчизни Запорозького козацтва в період з 2014 по 2017 роки, його внесок як потужної. організованої та патріотичної сили. Це перша спроба описати новітній період історії козаків-запорожців, данина подвигу всім учасникам руху опору окупантам. Книга містить спогади козаків-бійців та командирів 37-го, першого козацького батальону ЗСУ.

Про це говорили керівники та старшина, відомі журналісти та письменники - Микита Шляхтунов, Олександр Притула, Костянтин Рижов, Леонід Собакар, Володимир Федченко, Сергій Ігнатченко, Роман Авдєєв, Катерина Демченко та інші.

Книга розрахована на широке коло читачів. 

Сергій Ігнатченко,

член Всеукраїнського комітету з питань преси та інформації козацьких ЗМІ, учасник подій, 

член КРК ЗОДА

http://jerait.com