На зустріч регіональному фестивалю запорізьких журналістів

http://jerait.com

На черговому засіданні секретаріату ЗОО НСЖУ було обговорено хід підготовки до регіонального фестивалю, присвяченого нашому професійному святу – Дню журналіста. В зв’язку з тим, що цього року він співпадає з проведенням аналогічного Всеукраїнського заходу – «Азовське літо» y Бердянську, в якому будуть брати участь багато членів нашої спілки, фестиваль запорізької журналістики відбудеться 10 червня. (про час та місце проведення ми повідомимо додатково).

Члени секретаріату затвердили проект сценарію заходу та умови традиційного творчого конкурсу ЗОО НСЖУ, підсумки якого будуть підведені напередодні свята, а нагородження переможців відбудеться на безпосередньо на фестивалі. 

На засіданні також обговорений план роботи ЗОО НСЖУ на травень-червень. Зокрема, проведення двох прес-турів до Василівського району та до Палацу дитячо-юнацької творчості, спільного з обласним управлінням МНС змагань з пожежно-прикладних видів спорту у Мелітополі, змагань зі спортивного орієнтування, які організовує молодіжне крило нашої організації та колективного виїзду на природу з проведенням змагань з риболовлі.

Валентина Бистрова

http://jerait.com