Добрі чарівники для знедоленої дітвори

http://jerait.com

Вихованцям дитячих притулків області подарунки до Дня Святого Миколая від трудового колективу ЗТМК передав особисто директор комбінату Володимир Сивак. Для дітей, позбавлених батьківського піклування, що волею долі опинилися в центрах соціально-психологічної реабілітації області, ця благодійна акція стала справжнім сюрпризом.

- Вперше в історії нашого закладу у нас в гостях керівник такого високого рангу - директор великого металургійного підприємства з обласного центру. Це дійсно диво, - не може стримати позитивних емоцій керівник Оріхівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Антоніна Пермякова. - Для нашої дітвори Володимир Вікторович - добрий чарівник. Нам цінні не тільки бажані подарунки, які він привіз. Спасибі трудівникам ЗТМК - вони здійснили наші мрії! 

До Дня святого Миколая подарунки від титаномагнієвців отримали вихованці всіх притулків Запорізької області. Холодильники, телевізори, пральні машини, спортивні костюми, постільні приналежності, канцелярські товари, іграшки - і хлопці, і їх вихователі щиро раділи душевної щедрості трудівників ЗТМК.

Насправді, в таких центрах знаходять притулок переважно соціальні сироти - діти, позбавлені батьківського тепла і турботи при живих батька і матері, як правило ведуть асоціальний спосіб життя. Тому доброту і ласку вони сприймають з особливою вдячністю. 

Дітвора підготувала дорогому гостеві прекрасні концерти - в кожному притулку Володимира Вікторовича не відпускали без того, щоб не заспівати і не станцювати для нього. І в кожному старалися подарувати на згадку про зустріч прекрасні вироби, виготовлені вихованцями.

- Тема допомоги знедоленим дітям для нас близька. Трудовий колектив нашого комбінату вже протягом багатьох років надає допомогу дітям Кіровського будинку інвалідів. Також наш колектив надає підтримку запорізькому дитячому будинку «Сонечко», - говорить Володимир Сивак. - Користь проведення нашої акції в створенні святкової новорічної атмосфери діткам, які не мають родини, а також в можливості навчитися нам всім доброті і розумінню людської сутності. Не менш важливою є і педагогічна мета акції. Адже святий Миколай приходить до дітей, щоб з ними поспілкуватися: дати добрі настанови, навчити робити добро, добре вчитися, поважати один одного.

http://jerait.com