Запорізькі журналісти об’єдналися із регіональними волонтерами

http://jerait.com

У команді, що виїзджала до наших захисників в АТО, взяли участь головний редактор «Запорізької правди» Наталя Зворигіна, маркетолог «ЗП» Тетяна Власова» і перший заступник головного редактора газети «Индустриальное Запорожье» Ірина Єгорова.

Привіт з малої Батьківщини вони привезли хлопцям з Новомиколаївки, які нині несуть службу на лінії фронту в АТО на території Донецької області у різних військових підрозділах – у 54-й, 55-й, 25-й и 81-й бригад, а також землякам-запоріжцям з 101-ої окремої бригади з охорони Генштабу та пацієнтам мобільного військового шпиталю у Часовому Ярі. 

Для новомиколаївців передачі зібрала місцева волонтерська організація «Хто, як не ми!», яку очолює відомий в районі активіст Олександр Моргунов. Його заступник Ірина Завгородня у складі нашої бригади зустрілася із земляками-захисниками і власноруч передали їм подарунки. Крім того, героїчним землякам вона урочисто вручила засновану її волонтерською організацією почесну відзнаку – медаль «За жертовність».

Небайдужі жителі району зібрали для хлопців 14 250 грн. На ці кошти придбали речі першої необхідності, іншим своїм землякам, до яких не потрапили через брак часу, відправили подарунки із «Новою поштою», також волонтери відправили портативну пилу для порізки дров вартістю 1350 грн для бійців 93 бригади.

Не з порожніми руками їхали і волонтери «Запорізької правди», привезли останні випуски газет, а маркетолог редакції «ЗП» і волонтер, координатор волонтерської групи, що опікується пораненими бійцями, Тетяна Власова залучила фермерську родину , яка надала постільну білизну, матраци і подушки для військового шпиталю у Часовому Ярі. Чимало банок із варенням, домашніх закруток, що були зібрані у Запоріжжі на фестивалі домашньої консервації, передала нашим захисникам ініціатор і організатор фестивалю Наталя Бабенко. У госпіталь були також передані випічка, приготовлена Вільнянськими господарочками, подарунки від читачів запорізької дитячої бібліотеки імені Андросова.

Запорізьки журналісти вже почали збирати нові передачі для воїнів АТО.

Наталія Георгієва

http://jerait.com