На призи районної газети «Рідний край»

http://jerait.com

На стадіоні «Метеор», в Більмаку, відбулися фінальні змагання на призи районної газети «Рідний край», присвячені 73-й річниці визволення нашого краю від нацистських окупантів.

За перемогу боролися юнацькі команди «Вершина» з села Вершини та «Смак» з Комиш-Зорі і команди дорослих «Алоінс» з Гусарки та «Бізон-Тех» з райцентру. 

Переможницею юнацького фіналу стала команда «Вершина». Кубок і Почесну грамоту капітану юних футболістів вручив редактор газети «Рідний край» Костянтин Причиненко. 

Потім в гру вступили команди дорослих. Тут сильнішими показали себе футболісти команди «Алоінс». За традицією перехідний кубок переможцям вручив Олексій Кліценко - син колишнього редактора газети Олександра Кліценка, ім’я якого і носить цей приз.

Футбольний турнір на приз районної газети «Рідний край» став традиційним, завжди збирає чимало глядачів та учасників. Цього року, окрім районних журналістів, спортсменів підтримали спонсори - народний депутат О.С. Пономарьов, ПП «Бізон-Тех» та представники косметичної компанії «Оріфлейм».

Тетяна Черниш

Фото Василя Прохоровича

http://jerait.com