Вітаємо колегу!

http://jerait.com

Юрій Ботнер – ас і ветеран запорізької журналістики – відзначає свій Ювілей. Причому, відзначте для себе, - ветеран не за віком, а за стажем роботи на журналістській ниві. Бо який там його вік!

Він завжди усміхнений, енергійний, непосидющий. Встигає всюди, знаходить час для всіх, в блакитних очах навіть у серйозні моменти стрибають такі собі бісенята – ось щось придумає, чимсь розрає душу чи скаже щось таке, що вибухнуть щирим сміхом навіть ті, кому в ті хвилини було зовсім не до сміху. Його добра енергетика закрутить, змінить настрій з негативу на позитив – і не так вже все і погано, а попереду – ще краще. 

Ось такий він – наш колега і друг Юрій Ботнер – відомий запорізький журналіст радіошник, газетяр, а нині – викладач факультету журналістики Запорізького національного університету.

Легке перо, образна мова, освіченість, високий інтелект, майстерність спілкування з будь-яким співрозмовником, вміння слухати і чути – це його головні журналістські якості. Добро, відкритість, готовність допомогти, поділитися, виручити колегу чи просто людину, яка потрапила в біду, - це - Юрій Ботнер. Досвідчений фахівець, який вміє працювати з молоддю і передавати їй свої знання і досвід ненав’язливо і цікаво, впевнено вести юнь у такий прекрасний, хоч і такий суперечливо-нелегкий світ журналістики – це теж він.

Одним словом, талановита людина талановита у всьому. А щодо Ювілею… Мудреці кажуть, що це не привід лічити роки, а лише привід для дружнього застілля. Тож прийми наші щирі вітання і побажання творчих успіхів, натхненння, здоров’я, любові рідних і близьких, розуміння і підтримки друзів. Одним словом, будьмо!

Секретаріат ЗОО НСЖУ

http://jerait.com