Об`єднання «Сила громад»: «Рівні можливості для вільних людей»

http://jerait.com

У прес-центрі «Журналіст» ЗОО НСЖУ відбулась прес-конференція, присвячена проведенню у м. Запоріжжя регіонального Форуму малого та середнього бізнесу, організаторами якого виступає об`єднання «Сила громад». Керівник обласної організації об’єднання «Сила громад» Михайло Торопов, голова первинної організації Всеукраїнської профспілки «Довіра і достаток та керівник центру захисту бізнесу Іван Максимчук зазначили, що вважають одним із своїх програмних завдань сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, виховання активного громадянського середовища, яке сприятиме створенню середнього класу як основи демократичного, соціально орієнтованого суспільства.

- Ми боремося не за якісь преференції, а за створення рівних умов для розвитку бізнесу для всіх суб’єктів, - підкреслили вони.

Сприятимуть цьому і форуми підприємців, проведення яких «Сила громад» розпочала по всій Україні. Запоріжжя стало другим місто проведення такого заходу. І розмова, яка відбулася на форумі, підтвердила: підприємці прагнуть об’єднання і конструктивної роботи задля України, задля свого краю, вони хочуть і можуть працювати більш ефективно, а їхній внесок у загальнодержавну і обласну скарбничку може бути більшим, якщо держава зверне увагу на їхні проблеми. Бо поки що підтримку у цих своїх прагненнях вони відчувають лише на словах. 

На основі висловлених підприємцями на цих форумах проблем, ідей та пропозицій, об’єднання «Сила громад» має намір підготувати та зареєструвати петицію до Президента України. Бо тільки постійний тиск і контроль діяльності влади може допомогти змінити її пріоритети в напрямку підтримки малого та середнього бізнесу.

Олена Морозова

http://jerait.com