Print this page

Заради здоров'я запоріжців

Rate this item
(0 votes)

Напередодні Нового року в рамках програми підтримки медичних установ Запоріжжя комбінат «Запоріжсталь» передав 500 доз донорської крові відділенню дитячої гематології Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні. В цілому ж, минулого року більше 400 запоріжсталівців стали донорами і здали близько 700 літрів крові.

Крім того, комбінат направив близько 12,5 млн. грн. на створення центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та 2,5 млн грн. – на придбання сучасного реанімаційного автомобіля невідкладної допомоги для найменших пацієнтів дитячої багатопрофільної лікарні № 5 м Запоріжжя. «Запоріжсталь» надала також допомогу на придбання медичного обладнання та меблів для запорізької дитячої лікарні № 1 (понад 100 тис.грн.).

Для важкохворих дітей під час телемарафону «Любовь милосердствует» комбінатом направлено 20 тис. грн..

А в рамках конкурсу соціальних ініціатив «Ми - це місто» «Запоріжсталь» виділила грант у 50 тис. грн. на створення професійного телемедіацентру на базі дитячої багатопрофільної лікарні № 5. 

Всього ж допомога комбінату «Запоріжсталь» медичним закладам міста в 2017 році склала більше 15 мільйонів гривень.

Read 623 times Last modified on Середа, 03 січня 2018 21:40

Latest from
Notice: Undefined property: stdClass::$author in /home/brizazov/nsju.zp.ua/www/templates/vt_magazine/html/com_k2/templates/default/item.php on line 435

Notice: Trying to get property of non-object in /home/brizazov/nsju.zp.ua/www/templates/vt_magazine/html/com_k2/templates/default/item.php on line 435

Related items