Print this page

Гвардійці відвідали урочистий концерт

Rate this item
(1 Vote)

Бійці 9 полку оперативного призначення побували на святковому концерті, на честь 100-річчя з дня народження видатного українського композитора Платона Ілларіоновича Майбороди, у Запорізькому музичному училищі Запорізької обласної ради.

У концертному залі вихованці музичної професійної школи та їх педагоги виконували музичні композиції Великого музичного діяча. Гвардійці із задоволенням слухали чудові, відомі не тільки в Україні музичні твори – «Рідна мати моя» та «Білі каштани», а також стоячи аплодували виконанню оркестру «Київського вальсу».

Директор музичного училища Сергій Олександрович Пелюк привітав всіх гостей, подякував музикантам за чудовий концерт та окремо висловив вдячність військовослужбовцям військової частини 3029 НГУ за їхню службу – «Я хотів би окремо подякувати гвардійцям військової частини 3029 Національної гвардії України, які сьогодні присутні на нашому концерті. Ви наша надія на мир в Україні, дякуємо вам за службу та бажаємо вам міцного здоров’я» - зазначив він.

Read 414 times Last modified on П'ятниця, 14 грудня 2018 13:54

Latest from
Notice: Undefined property: stdClass::$author in /home/brizazov/nsju.zp.ua/www/templates/vt_magazine/html/com_k2/templates/default/item.php on line 435

Notice: Trying to get property of non-object in /home/brizazov/nsju.zp.ua/www/templates/vt_magazine/html/com_k2/templates/default/item.php on line 435

Related items