Вебінари для працівників комунальних ТРК

http://jerait.com

Національна спілка журналістів України та Укртелерадіопресінститут за участі Держкомтелерадіо у листопаді-грудні 2020 року проведуть низку безкоштовних онлайн-семінарів для працівників місцевих комунальних телерадіокомпаній.

Вебінари відбуватимуться з використанням платформи «Zoom», яка не потребує попереднього встановлення окремої програми на ПК. 

26 листопада 2020 року з 10.00 до 13.00 вебінар для операторів регіональних телекомпаній: Як створюється вдалий кадр (медіа-тренер Михайло Лєбєдєв).

На семінарі будуть розглянуті наступні питання: Що означає: «Достойно виглядати у кадрі?» (якість освітлення при зйомці людини на натурі та інтер’єрі; точка зйомки та контраст у кадрі). Проблеми з оптикою, яка використовується в сучасних малоформатних камерах та гаджетах. Найбільш вдалі операторські прийоми під час зйомки з ручною камерою та гаджетами та інш. 

Для того, щоб подати заявку на участь необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням.

27 листопада 2020 року з 10.00 до 13.00 відбудеться вебінар для операторів та журналістів, які використовують для зйомок гаджети: як покращити якість зображення?

На семінарі розглядатимуться технічні проблеми при зйомці сюжетів «Новин» і телевізійних авторських програм гаджетами. Під час семінару демонструється велика кількість іконографічного матеріалу. 

Для того, щоб подати заявку на участь необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням.

3 грудня 2020 року з 10.00 до 13.00 - вебінар для журналістів регіональних телекомпаній на тему: Майстерність інтерв’ю (медіа-тренери - Ілля Ноябрьов, Андрій Плахотнюк). 

Сьогодні інтерв'ю - це один з найефективніших і успішних способів отримання інформації, тому інтерв'ювання займає дуже важливе місце в роботі журналіста. 

Хто головний під час інтерв’ю: журналіст чи співрозмовник, як поставити питання, щоб отримати результат? Етика та поведінка журналіста під час інтерв’ю. Вміння домовлятись про інтерв’ю. Питання, які ніколи не варто ставити під час інтерв’ю. Питання для бліц-інтерв’ю, які генерують несподівані відповіді і тим самим, розкривають співрозмовника – ці та інші питання будуть детально обговорюватись на вебінарі.

Для того, щоб подати заявку на участь, необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням

http://jerait.com