Все про роботу ринку газу для населення

http://jerait.com

Національна спілка журналістів України та USAID Проєкт енергетичної безпеки  запрошують журналістів взяти участь у вебінарі «Ринок газу для населення». Вебінар відбудеться 1 жовтня 2020 р. на платформі Webex.

Під час вебінару ви зможете дізнатися: як формується ціна на газ для побутових споживачів; хто конкурує за споживача на ринку газу; як змінити одного постачальника на іншого; що буде з тарифами на газ і тепло в новому опалювальному сезоні; кому дістануться борги за газ. Загалом навчальний цикл складатиметься з чотирьох вебінарів, які відбудуться протягом жовтня і листопада і будуть присвячені актуальним реформам в енергетичному секторі України.  

До участі запрошуємо журналістів загальноукраїнських та місцевих газет, онлайнвидань, телерадіокоманій, фрілансерів, блогерів, студентів журналістського та економічного профілю. Участь у вебінарі безкоштовна. Для реєстрації на вебінар заповніть, будь ласка анкету за посиланням. Детальна інформація з лінком і часом проведення вебінару буде відправлена зареєстрованим учасникам.  

Контакти для запитань: (044) 234-52-09 , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://jerait.com