Національна премія для мас-медійників

http://jerait.com

Цього року засновано Національну премію «MEDIA etc.» для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва. «MEDIA etc.» ініційовано та започатковано громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

До участі у конкурсі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та Інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрілансери, що сплачують податки в Україні. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а за кращі роботи буде присуджено 12 премій у розмірі від 4 до 7 тисяч гривень.

Для участі у конкурсі слід надіслати електронний лист-заявку на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Детальніша інформація про Премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням або за телефоном: 073-058-57-41. Зверніть також Вашу увагу, що останній день подачі конкурсних заявок – 22 грудня 2016 року.

http://jerait.com